Auteursarchief: Kris Hermans

Beste sponsors, sympathisanten, vrienden,

Het voetbalseizoen is ten einde en graag blikken we met jullie even terug op de afgelopen maanden en kijken we ook al eens vooruit op onze nieuwe toekomstvisie.

Eerst en vooral willen we het jeugdbestuur feliciteren voor al het geleverde werk het voorbije seizoen.  We hebben enkele sterke krachten kunnen toevoegen aan onze jeugdwerking en hiervan hebben we op korte termijn al het resultaat kunnen zien.  Wij zullen ook in de toekomst veel energie en middelen in onze jeugdwerking blijven investeren, want zij zijn de toekomst van E.C Oudenhove.  Wij zullen volgend jaar actief zijn vanaf U6 t.e.m. U15.

Als we de balans opmaken van ons Fanion-elftal, dan stellen we vast dat we de laatste 2 seizoenen alles in het werk gesteld hebben om te promoveren naar 2de provinciale, jammer genoeg trokken we in de eindronde steeds aan het kortste eind en bleven we met lege handen achter.

Toch kijken wij als bestuur al reikhalzend uit naar volgend seizoen waar we meer dan ooit tevoren de kaart van de jeugd zullen trekken.

Bij onze transferpolitiek hebben we nadrukkelijk gescout op jonge talentvolle spelers waarmee we op lange termijn kunnen bouwen aan een ploeg die gewapend zal zijn voor 2de provenciale.

We vinden het zeer belangrijk dat jonge spelers zich binnen onze club verder kunnen ontwikkelen en we willen hen hierbij zo goed mogelijk begeleiden.  Wij beseffen als club ook dat dit een proces zal zijn van vallen en opstaan, maar dat nemen we er graag bij.

Onze club zal ook van start gaan met een ploeg in 4 de provinciale, ter vervanging van onze huidige beloftenploeg.

De B-kern zal voornamelijk bestaan uit spelers die afkomstig zijn uit onze eigen gemeente , waar we ontzettend blij mee zijn! Spelers als kilian Depessemier,Stef Merckaert en Robin Van Nieuwenhove keren terug om deze ploeg te versterken, aangevuld met spelers uit de huidige beloftenkern.

Spelers die zeer sterk presteren bij onze B-kern zullen overgeheveld worden naar de A-kern en omgekeerd.

De laatste jaren hebben wij geïnvesteerd in onze terreinen en verlichting, de komende jaren gaan wij ook onze infrastructuur trachten te verbeteren.

Als laatste willen wij ook al onze vrijwillige medewerkers  (eerste ploeg en jeugd) van harte bedanken voor hun ongelofelijke inzet.  Zij zijn de dragers van onze club!!!  Daarnaast willen we ook onze sponsors nadrukkelijk bedanken voor hun vertrouwen en financiële steun in onze club.

 

E.C. Oudenhove kijkt al uit naar volgend seizoen!!!

Sportieve groeten

Bestuur

E.C. Oudenhove

Woord van dank aan onze sponsors VDWACC & SIMBRAI

Beste supporters, sympathisanten, langs deze weg willen wij een bijzonder woord van dank uitspreken naar onze sponsors VDWACC & SIMBRAI. Beide sponsors schenken onze nieuwe wedstrijduitrusting voor beloften elftal & 2 de uitrusting 1ste elftal . Hieronder kunnen jullie reeds een eerste glimp opvangen van de shirts waarin onze spelers vanaf vandaag te bewonderen zijn.

Om 15 u spelen onze belofte voor de eerste keer met deze uitrusting tegen Zingem .

Boekhoudkantoor VDWACC biedt u onder leiding van Peter Vander Wulst een uitstekende klantgerichte fiscale & boekhoudkundige dienstverlening (http://vdwacc.be)

Bij SIMBRAI kan u terecht voor alle dierenvoeding groot en klein  (http://simbrai.be) .

Breng onze sponsors zeker eens een bezoekje!

Ook een woordje van dank aan Dolcini die voor deze mooie uitrusting heeft gezorgd.

20161008_120801

Danny Weytens wordt de nieuwe jeugd coördinator.

Beste supporters, sympathisanten,

Zoals U misschien vernomen hebt heeft J-M Guillemaere zijn ontslag gegeven als jeugd coördinator. Zoals het hoort is het jeugdbestuur ECO niet bij de pakken blijven zitten en is Weytens Danny aangesteld als nieuwe jeugd coördinator. Danny heeft deze  functie aanvaard en zal deze combineren met de functie als GC en bestuurslid van ECO. Tevens zal hij ervoor zorgen, samen met de verantwoordelijken ,dat de  “Jeugd ECO” een mooie toekomst tegemoet gaat!

Op sportief vlak heeft hij  een schat aan ervaring en is het niet de 1ste keer dat hij als jeugd coördinator aan de slag gaat. Ook in het verleden was hij  14 jaar actief  in de jeugdopleiding van KSV Sottegem waarvan 2 jaar als coördinator van de middenbouw, toen nog in 3de klasse.

Een goeie jeugdopleiding is voor Danny steeds belangrijk geweest en het werk van jeugdtrainers ligt bij Danny in de hoogste schuif!

Wij zijn ervan overtuigd dat Danny de juiste man is op de juiste plaats.

Veel Succes Danny

 

 

TRAINERS GEZOCHT

Naar aanleiding van de vernieuwing binnen de jeugdafdeling van EC Oudenhove is de club voor het komende voetbalseizoen 2016-2017 dringend op zoek naar gemotiveerde en bekwame jeugdopleiders. In het bezit zijn van een getuigschrift “C” of “B” is een pluspunt maar geen absolute vereiste. Correcte vergoeding in functie van het behaalde diploma.
Wil U volgend seizoen deel uitmaken van een bloeiende jeugdopleiding dan kunt U steeds contact opnemen met onze jeugdcoördinator, Jean-Marie Guillemaere, op het nummer 0496-04.14.39 of via e-mail : jean-marie.guillemaere@skynet.be

Sportplaatjesactie EC Oudenhove op 4 februari van start bij AD Delhaize Zottegem!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf 4 februari ontvangen klanten van AD Delhaize Zottegem bij
€ 20,-* aan boodschappen een setje met EC Oudenhove-sportstickers gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke EC Oudenhove-stickerboek
Alle 224 sportstickers kunnen bewaard worden in het speciaal voor EC Oudenhove ontworpen sportstickers stickerboek. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis stickerboek verstrekt!
Deze gratis stickerboeken worden vanaf vrijdag 29 januari via de leiders op de verenging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van EC Oudenhove. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij AD Delhaize Zottegem.

Namens het bestuur van EC Oudenhove en AD Delhaize Zottegem, veel spaarplezier toegewenst!