Categoriearchief: Jeugd

TRAINERS GEZOCHT

Naar aanleiding van de vernieuwing binnen de jeugdafdeling van EC Oudenhove is de club voor het komende voetbalseizoen 2016-2017 dringend op zoek naar gemotiveerde en bekwame jeugdopleiders. In het bezit zijn van een getuigschrift “C” of “B” is een pluspunt maar geen absolute vereiste. Correcte vergoeding in functie van het behaalde diploma.
Wil U volgend seizoen deel uitmaken van een bloeiende jeugdopleiding dan kunt U steeds contact opnemen met onze jeugdcoördinator, Jean-Marie Guillemaere, op het nummer 0496-04.14.39 of via e-mail : jean-marie.guillemaere@skynet.be

Jean-Marie Guillemaere nieuwe Jeugdcoördinator E.C.O.

De veranderingen bij de jeugdafdeling van ECO gaan verder, maar nu op sportief vlak. Het doel van de jeugdafdeling is om eigen jeugdspelers te hebben die kunnen doorstromen naar het eigen A-elftal.
Dit zal gebeuren door de oprichting van een sportieve cel bij de jeugd van ECO en de aanstelling van een nieuwe jeugdcoördinator. De nieuwe jeugdcoördinator zal de trainers en spelers begeleiden.
E.C. Oudenhove wil ertoe bijdragen dat haar jeugd op een verantwoorde en op een gestructureerde manier kan voetballen en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Meer info over de ambities van de jeugdwerking van ECO kan u lezen op de website: www.ecoudenhove.be en dan doorklikken naar de jeugd.

We wensen alles spelers, trainers en vrijwilligers veel voetbalplezier.