Categoriearchief: A-Kern

Woord van dank aan onze sponsors VDWACC & SIMBRAI

Beste supporters, sympathisanten, langs deze weg willen wij een bijzonder woord van dank uitspreken naar onze sponsors VDWACC & SIMBRAI. Beide sponsors schenken onze nieuwe wedstrijduitrusting voor beloften elftal & 2 de uitrusting 1ste elftal . Hieronder kunnen jullie reeds een eerste glimp opvangen van de shirts waarin onze spelers vanaf vandaag te bewonderen zijn.

Om 15 u spelen onze belofte voor de eerste keer met deze uitrusting tegen Zingem .

Boekhoudkantoor VDWACC biedt u onder leiding van Peter Vander Wulst een uitstekende klantgerichte fiscale & boekhoudkundige dienstverlening (http://vdwacc.be)

Bij SIMBRAI kan u terecht voor alle dierenvoeding groot en klein  (http://simbrai.be) .

Breng onze sponsors zeker eens een bezoekje!

Ook een woordje van dank aan Dolcini die voor deze mooie uitrusting heeft gezorgd.

20161008_120801

E.C.O. – Munkzwalm

Net niet voor herboren E.C.O.

Na een bewogen voetbalweek waarin de volledige technische staf werd vervangen, moest E.C. Oudenhove afgelopen zondag vol aan de bak tegen SK Munkzwalm. In afwachting van de nieuwe T1 Diego Porrez nam het interimduo Kris Hermans – Danny Weytens het trainersroer in handen voor deze derby.

Meteen werden enkele positiewissels in de basiself doorgevoerd. Zo kwamen Sven De Clercq en Stef Du Seuil, die de voorbije weken amper aan de bak kwamen, aan de aftrap en verving doelman Klaas D’hondt de geschorste Clint Eggermont in doel. E.C.O. begon fel aan de wedstrijd en kon dankzij een hoge pressing al vroeg op een 1-0 voorsprong komen dankzij een hardwerkende Thomas Haegeman. E.C.O. wist de bezoekers uit Munkzwalm vrij goed onder controle te houden en maakte in de eerste helft nog aanspraak op een tweede treffer.

Na de rust kregen we een gretiger Munkzwalm te zien, dat het balbezit opeiste zonder evenwel echt gevaarlijk te zijn. Het was wachten tot op het uur toen het licht uitging bij de scheidsrechter na een ingebeelde penaltyovertreding, duidelijk buiten het strafschopgebied. Vleminckx twijfelde niet en bracht de bordjes in evenwicht. E.C.O. moest opnieuw vol aan de bak. Vijf minuten later mocht gelegenheidslinksachter Sven De Clercq een hoekschop trappen. Sven verraste alles en iedereen door de bal enig mooi rechtstreeks in de verste winkelhaak te draaien.

Oudenhove verdedigde zijn 2-1 voorsprong met hand en tand en kon rekenen op een attent keepende Klaas D’Hondt. Tot de 80ste minuut wanneer Vekeman zijn vrije trap op de rand van het zestienmetergebied ziet afwijken op een bos van E.C.O.-spelers. De 2-2 staat op het bord en iedereen lijkt zich neer te leggen bij een billijk gelijkspel. In de 91ste minuut eist de scheidsrechter echter opnieuw een hoofdrol op door een duidelijke overtreding op thuisdoelman D’hondt niet te fluiten. Kenneth Foucquet zorgt voor een absolute anti-climax en tikt de 2-3 makkelijk binnen.

Na de wedstrijd was de ontgoocheling groot bij E.C.O., maar het mag duidelijk zijn dat deze jonge groep geen vogel voor de kat is. Onder leiding van coach Diego Porrez en met een gretige, herboren spelersgroep kan de komende weken de race naar het behoud worden ingezet. WE ARE E.C.O. !!!

Lorenzo Van Damme wordt nieuwe hoofdtrainer

Onze keepertrainer Lorenzo Van Damme wordt de nieuwe hoofdtrainer van SK Opbrakel. Wij wensen Lorzenzo veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Gelukkig vonden we snel de ideale vervanger. Jean-Marie Guillemaere , vorige jaren de vaste keeperstrainer, komt terug om onze keepers scherp te houden. Jean-Marie we zijn blij dat je terug bent!

Kenneth De Bleecker ook volgend seizoen bij ECO!!

Deze avond verlengden Kenneth De Bleecker en Robin Van Nieuwenhove hun contract bij ECO.

Volgende spelers verlengden reeds hun verblijf : Eggermont Clint, Praet Miguel, Waegeman Jonathan, Seghers Willem, Van Brantegem Bert, Soleme Jelle, Roos Kenny, De Rese Dimi en Kilian De Pessemier.